Institut za mentalno zdravlje info@imh.org.rs (+381) 11 3307 500 Milana Kašanina 3, 11000 Beograd, Srbija
ENG
O institutu / Donacije

Donacija Narodne biblioteke Srbije (NBS) Institutu za mentalno zdravlje

  

13.12.2021.

Na obostrano zadovoljstvo obaveštavamo da je NBS poklonila 211 knjiga iz oblasti pshijatrije, psihologije i rada sa decom Biblioteci Instituta. Kvalitetna saradnja Instututa sa NBS,  koju su već nekoliko puta posetili naši pacijenti u organizaciji radnih terapeuta Branke Sudar i Ivane Nikolić, načelnika Odeljenja selektivne nabavke NBS, nastaviće se i na dalje.

 

     

 

 

 

Donacija Institutu za mentalno zdravlje

09.06.2021.
Institut za ženski sport kojim rukovodi proslavljeni košarkaški trener Marina Maljković, a koji je omogućio da preko šest stotina devojčica u raznim gradovima Srbije besplatno trenira različite sportove, proslavio je godišnjicu od svog osnivanja.
Svečanost upriličena ovim povodom u Galeriji 73 na Banovom brdu, kojoj su prisustvovale brojne visoke zvanice, na čelu sa prvim potpredsednikom Vlade i Ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem, imala je humanitarni karakter pa je organizovana aukcija predmeta koje su poklonile naše proslavljene sportistkinje i ambasadorke Instituta za ženski sport.
Institut za mentalno zdravlje prepoznat je kao institucija koja doprinosi dobrobiti dece, pa su prof. Milica Pejović Milovančević i Teodora Minčić, spec. medicinske psihologije, imale čast da prime donaciju namenjenu Klinici za decu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje koju su darivali najbolja srpska karatistkinja i šampionka Evrope u karateu Jovana Preković koja je donirala svoje rukavice, i kompanija Delta Holding.
Dogovorena je i dalja saradnja Instituta za ženski sport i Klinike za decu i omladinu.