Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/imzinet/public_html/_db.php on line 158

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/imzinet/public_html/_db.php on line 190

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/imzinet/public_html/_db.php on line 190

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/imzinet/public_html/_db.php on line 358
- Институт за ментално здравље
Институт за ментално здравље info@imh.org.rs (+381) 11 3307 500 Милана Кашанина 3, 11000 Београд, Србија
LAT
ENG
/
ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ


1.    Политика приватности садржи информације које су потребне да се доставе лицу на које се обрада података односи, а која се врши преко веб сајта.
 
2.    Важна документа:
Општа регулатива о заштити података о личности (ГДПР)
Закон о заштити података о личности ("Сл. гласник РС", бр. 87/2018)

3.    Опште информације

3.1.    Интернет страницом њњњ.имх.орг.рс управља, Институт за ментално здравље ( у даљем тексту: ИМЗ) са седиштем на адреси Милана Кашанина бр. 3, Београд.

3.2.    ИМЗ је одговоран  за садржај који се налази на овом сајту и поштује приватност корисника, због тога не обрађује личне податке корисника који сајт користе само за прегледање његовог садржаја.

3.3.    Када посетите веб сајт, ИМЗ користи колачиће како би омогућио да веб сајт функционише. Такође на овај начин прикупља корисне информације о посетиоцима  у циљу да корисничко искуство учинили бољим. Неки колачићи неопходни су за функционирање  веб сајта, а за неке неопходна је Ваша сагласност.

3.4.    Колачићи: колачићи се не користе

3.5.    Приликом сваког приступа на сајту се бележе подаци о ИП адреси, страници којој је приступљено, датуму и времену приступа. Ови подаци су анонимизирани, чувају се 30 дана и служе за евентуалне дијагностике.

3.6.    Путем садржаја на сајту ИМЗ а можете приступити другим веб страницама (на пример, YоуТубе каналу). Такве веб стране функционишу у складу са сопственим условима коришћења и политикама приватности, на које ИМЗ нема утицај. У том смислу ИМЗ не може да буде одговоран за било који садржај, рекламу, производе или друге материјале који су доступни на тим веб страницама.

4.    Ако имате питања у вези са овом политиком приватности и заштитом података о личности корисника сајта замолили бисмо Вас да се прво обратите директно лицу за заштиту података о личности у ИМЗ-у на адресу институтзаменталноздравље@имх.орг,рс. Такође, можете се обратити и Поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности путем интернет странице њњњ.повереник.рс или писати на оффице@повереник.рс.

5.    За више информација о заштити података о личности погледајте Правилник о заштити података о личности ИМЗ а.