Институт за ментално здравље info@imh.org.rs (+381) 11 3307 500 Милана Кашанина 3, 11000 Београд, Србија
LAT
ENG
Home / Актуелности / Архива вести
22.06.2021

Донација

Институт за женски спорт којим руководи прослављени кошаркашки тренер Марина Маљковић, а који је омогућио да преко шест стотина девојчица у разним градовима Србије бесплатно тренира различите спортове, прославио је годишњицу од свог оснивања.

Свечаност уприличена овим поводом у Галерији 73 на Бановом брду, којој су присуствовале бројне високе званице, на челу са првим потпредседником Владе и Министром просвете, науке и технолошког развоја Бранком Ружићем, имала је хуманитарни карактер па је организована аукција предмета које су поклониле наше прослављене спортисткиње и амбасадорке Института за женски спорт.
Институт за ментално здравље препознат је као институција која доприноси добробити деце, па су проф. Милица Пејовић Милованчевић и Теодора Минчић, спец. медицинске психологије, имале част да приме донацију намењену Клиници за децу и омладину Института за ментално здравље коју су даривали најбоља српска каратисткиња и шампионка Европе у каратеу Јована Прековић која је донирала своје рукавице, и компанија Делта Холдинг.
Договорена је и даља сарадња Института за женски спорт и Клинике за децу и омладину.

 

Архива вести