Novosti

Predavanje prof. S.Kaspera

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu obaveštava vas da će na poziv Katedre za psihijatriju Prof. Siegfried Kasper (Department of Psychiatry and Psychotherapy, Medical University of Vienna, Vienna, Austria)...
više informacija »

KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), JUNSKO GOSTOVANJE TRIA SENSARTIKA

U okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) 14. juna gostovaće poznati beogradski muzički trio Sensartika, u 18 sati na IV spratu, u svečanoj „Crvenoj“ sali.
više informacija »

Najstariji Klub lečenih alkoholičara na Balkanu

Socioterapijski klub lečenih alkoholičara - „STKLA Palmotićeva“, u subotu 20.05.2017. godine, svečanom godišnjom skupštinom obeležava 54 godine uspešnog rada.
više informacija »

KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), MAJSKO GOSTOVANJE DEJANA TIAGO STANKOVIĆA

U okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS), 3. maja gostovaće poznati beogradski i lisabonski pisac Dejan Tiago Stanković, u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ sali.
više informacija »

O Institutu

Institut za mentalno zdravlje osnovan je 1963. godine kao prva socijalno-psihijatrijska ustanova na Balkanu. Ideja o osnivanju Instituta nametnula se promenama koje je psihijatrija tih godina doživljavala u svetskim okvirima. Socijalna orijentacija dobila je snažan zamah zahvaljujući brzom razvoju psihofarmakoterapije.
više informacija »

Aktivnosti

» Saradnja sa ICPCM

» Događaji

» Partnerstvo sa Maudsley International, Institut za psihijatriju, King’s College, London

» Kolaborativni centar SZO

» Republička stručna komisija za mentalno zdravlje

Klub sredom