КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ, ОКТОБАРСКИ НАСТУП ИНСТИТУТА ТАНГО НАТУРАЛ

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 8. октобра гостоваће Институт Танго Натурал (ИТН) у 18 сати на ИВ спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у причи о развоју аргентинског танга и музике, као и наступу инструктора Реље Дерете и Наташе Павловић !
Институт Танго Натурал (ИТН) постоји четири године, а већ након прве две је постао највећа организација тог типа у региону и једна од највећих у Европи. Осим плесне школе која је једна од највећих школа тог типа у Европи ИТН иза себе има низ различитих пројеката посвећених промоцији богате културе аргентинског танга, као и саме аргентинске културе као амбијента у којем се танго развија. Међу бројним пројектима које ИТН спроводи посебно се истичу пројекат бесплатне школе танга за основце и средњошколце и Belgrade Tango Encuentro, фестивал аргентинског танга препознат као један од најзначајнијих у Европи, који већ 5 година за редом окупља највеће светске танго уметнике, као и стотине аматерских плесача из 40 земаља света.
У наступу ће учествовати инструктори Реља Дерета и Наташа Павловић. Реља и Наташа имају вишегодишње искуство у низу плесних наступа на различитим манифестацијама у земљи и региону.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.