КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ЈУНСКИ КОНЦЕРТ JET CLOCK ХОРА

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) одржаће се концерт Jet Clock хора и бенда „Милан и Божа Труо“ 12. јуна у 18 сати на ИВ спрату у свечаној „Црвеној“ сали! Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у наступу Александре Солујић, Милице Елезовић, Ане Пауновић, Тамаре Добрић, Ненада Перић-а, Ненада Утјешановић-а, Матије Николић-а, Ирене Ђорђевић, Катарине Лазић, Теодоре Дјукович, Емилије Мандић, Марије Милановић и Живка Гргић-а, који чине Јет Цлоцк хор. Такође ће наступити и чланови бенда “Милан и Божа Труо: Божидар Костић, Душан Дјордјевић, Милан Дјордјевић и специјални гост из Барселоне, Бранислав Грбић.

Jet Clock хор је основан почетком 2013. године у Београду. Хор су основали чланови УРМУС-а (Удружења рок музичара Србије), на челу са Дејаном Решановићем, дипломираним музичким педагогом. Замишљен је као свестрани ансамбл који на модеран и оригиналан начин увежбава и изводи композиције популарне музике (етно, рок, поп, џез и класичне музике). Сарадња са оркестром и корелација са другим видовима уметности (филм, театар), је карактеристика која издваја Jet Clock хор од других сличних ансамбала. Хор се састаје са бендом “Милан и Божа Труо” и заједно снима обраде познатих светских изводјача.

Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.