KULTURNI KRUG SREDOM (KKS), OKTOBARSKO GOSTOVANJE BENDA PLUTONIA

U okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) 17. oktobra gostovaće bend Plutonia, u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ Sali.
Pozivamo naše ambulantne i hospitalizovane pacijente, kao i zaposlene Instituta, da dođu i da uživaju u koncertu.
Sa zavidnom klupskom istorijom, kao skup iskusnih muzičara Plutonia se godinama svrstava u vodeće beogradske kaver bendove, a od 2014-e godine se predstavlja publici i sa autorskim materijalom, tada zapaženim hitom “Vatra”. Članovi Plutonie su: Karolina Avramović- vokal, Zlatko Bokun- gitara, Predrag Ćesarević – bas gitara i Srđan Duždević- bubnjevi.
Plutonia potpisuje i angažovanu pesmu “Beleg na duši” koja je snimljena u sklopu humanitarne akcije za pomoć ženama, žrtvama porodičnog nasilja “Svaka kuća- sigurna kuća”. Prošle godine su promovisali pesmu “Sanjam” čiju je produkciju uradio Milan Đurđević, lider benda Neverne Bebe, koji je na toj pesmi svirao i klavijature, a gost muzičar je i Vladimir Ružičič Kebac, bubnjar Nevernih Beba. Visoki profesionalni standardi, energija živog nastupa, sviračko umeće i širok repertoar rock i pop hitova sa dozom karakterističnog autorskog pečata izdvajaju Plutoniu od većine bendova sličog usmerenja. U dosadašnjoj karijeri bend je održao preko 500 živih nastupa, a uvek se rado odaziva i koncertima humanitarnog karaktera. Članovi Plutonie aktivno rade na pripremi svog prvog autorskog albuma. Zanimljivost u vezi ovog beogradskog benda je to da je lider i gitarista benda Zlatko Bokun poznati beogradski abdominalni i laparoskopski hirurg, zaposlen u KBC Zvezdara.

Mole se dispanzerski pacijenti da prilikom dolaska ostave zdravstvenu knjižicu na šalteru i naglase da dolaze na Kulturni krug sredom.

Više o KKS-u i ovogodišnjem programu možete pogledati na ovom linku.