КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ОКТОБАРСКО ГОСТОВАЊЕ БЕНДА ПЛУТОНИА

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 17. октобра гостоваће бенд Плутониа, у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ Сали.
Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у концерту.
Са завидном клупском историјом, као скуп искусних музичара Плутониа се годинама сврстава у водеће београдске kaвер бендове, а од 2014-е године се представља публици и са ауторским материјалом, тада запаженим хитом “Ватра”. Чланови Плутоние су: Каролина Аврамовић- вокал, Златко Бокун- гитара, Предраг Ћесаревић – бас гитара и Срђан Дуждевић- бубњеви.
Плутониа потписује и ангажовану песму “Белег на души” која је снимљена у склопу хуманитарне акције за помоћ женама, жртвама породичног насиља “Свака кућа- сигурна кућа”. Прошле године су промовисали песму “Сањам” чију је продукцију урадио Милан Ђурђевић, лидер бенда Неверне Бебе, који је на тој песми свирао и клавијатуре, а гост музичар је и Владимир Ружичич Кебац, бубњар Неверних Беба. Високи професионални стандарди, енергија живог наступа, свирачко умеће и широк репертоар роцк и поп хитова са дозом карактеристичног ауторског печата издвајају Плутониу од већине бендова сличог усмерења. У досадашњој каријери бенд је одржао преко 500 живих наступа, а увек се радо одазива и концертима хуманитарног карактера. Чланови Плутоние активно раде на припреми свог првог ауторског албума. Занимљивост у вези овог београдског бенда је то да је лидер и гитариста бенда Златко Бокун познати београдски абдоминални и лапароскопски хирург, запослен у КБЦ Звездара.

Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.
 

Please follow and like us: