КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ЈУНСКО ГОСТОВАЊЕ КВАРТЕТА “ГРМ”

 
У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 8. јуна гостоваће квартет „ГРМ“, у 18 сати на ИВ спрату у свечаној „Црвеној“ Сали.
 
Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у наступу и лепим тоновима.
 
Квартет “ ГРМ “ је основан 2015. године. Негује ауторске, као и руске и српске народне песме и романсе. Сачињавају га Гуљсанам Рејмбајева, глумица; Ружица Радојчић, професор руског језика и књижевности на Филолошком факултету Универзитета у Београду; Маја Тешић, преводилац за руски језик и Мирјана Маринковић, професор руског језика и књижевности. Пратњу на гитари остварује Зоран Димитров, инжењер саобраћаја.
 
У протеклих годину дана квартет је наступао у Дому Војске у Новом Саду и Београду са хором “Лучинушка” као и самостално, а неки од запаженијих наступа су били у културном центру Чукарица, на Сајму туризма – штанд за Косово и Метохију, у Кући Ђуре Јакшића у више наврата.
 
Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.
 
Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.