КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ФЕБРУАРСКО ГОСТОВАЊЕ БЕНДА ПЛУТОНИА

Updated 09.02.2018. У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 21. фебруара гостоваће бенд Плутониа, у 17 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ Сали.

Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у концерту.

Са завидном клупском историјом, као скуп искусних музичара Плутониа се годинама сврстава у водеће београдске цовер бендове, а од 2014-е године се представља публици и са ауторским материјалом. Чланови Плутоние су: Каролина Аврамовић- вокал, Златко Бокун- гитара, Предраг Ћесаревић – бас гитара и Срђан Дуждевић- бубњеви. Међу познатим хитовима овог бенда истичку се песме као што су Ватра, Побегни лажима и Сањам. Плутониа потписује и ангажовану песму Белег на души, која је снимљена у склопу хуманитарне акције за помоћ женама, жртвама породичног насиља “Свака кућа- сигурна кућа”, у којој су учешће узеле бројне познате личности.

Високи професионални стандарди, енергија живог наступа, свирачко умеће и широк репертоар роцк и поп хитова са дозом карактеристичног ауторског печата издвајају Плутониу од већине бендова сличог усмерења. У досадашњој каријери бенд је одржао преко 500 живих наступа, а увек се радо одазива и концертима хуманитарног карактера. Чланови Плутоние активно раде на припреми свог првог ауторског албума. Занимљивост у вези овог београдског бенда је то да је лидер и гитариста бенда Златко Бокун познати београдски абдоминални и лапароскопски хирург, запослен у КБЦ Звездара.

Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.

Please follow and like us: