КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), АПРИЛСКИ КОНЦЕРТ “ВИТАМИН Б”

Updated 04.04.2018.
 
У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 18. априла гостоваће Соња Калајић и Дарко Арменски, у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ Сали.

Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у концерту „Витамин Б“.

Концертни програм „Витамин Б“ представља компилацију хитова класичне музике аутора чија презимена почињу на слово Б. Реч је о ауторима који се убрајају у највеће креативне умове и реформаторе историје музике. Композиције Баха, Бетовена, Брамса, Бартока и Бизеа аранжерски су прилагођене неуобичајеном сазвучју виолине и кларинета у рукама Соње Калајић и Дарка Арменског – дуа израслог из триа Сенсартика.

У времену општег тренда различитих анти-стрес програма, и различитих видова алтернативних терапија за општи психо-физички бољитак, Соња и Дарко, називом свог концертног програма желе да нас упуте на одвећ проверену лековитост звука небеске музике изникле из пера најдаровитијих и најплеменитијих које познаје људски род.

Соња Калајић – виолина, тестера

Дарко Арменски – кларинет

Моле се диспанзерски пацијенти да приликом доласка оставе здравствену књижицу на шалтеру и нагласе да долазе на Културни круг средом.

Више о ККС-у и овогодишњем програму можете погледати на овом линку.

Please follow and like us: