Institut za mentalno zdravlje info@imh.org.rs (+381) 11 3307 500 Milana Kašanina 3, 11000 Beograd, Srbija
ENG
Home / /
POLITIKA PRIVATNOSTI


1.    Politika privatnosti sadrži informacije koje su potrebne da se dostave licu na koje se obrada podataka odnosi, a koja se vrši preko veb sajta.
 
2.    Važna dokumenta:
Opšta regulativa o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR)
Zakon o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018)

3.    Opšte informacije

3.1.    Internet stranicom njnjnj.imh.org.rs upravlja, Institut za mentalno zdravlje ( u daljem tekstu: IMZ) sa sedištem na adresi Milana Kašanina br. 3, Beograd.

3.2.    IMZ je odgovoran  za sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu i poštuje privatnost korisnika, zbog toga ne obrađuje lične podatke korisnika koji sajt koriste samo za pregledanje njegovog sadržaja.

3.3.    Kada posetite veb sajt, IMZ koristi kolačiće kako bi omogućio da veb sajt funkcioniše. Takođe na ovaj način prikuplja korisne informacije o posetiocima  u cilju da korisničko iskustvo učinili boljim. Neki kolačići neophodni su za funkcioniranje  veb sajta, a za neke neophodna je Vaša saglasnost.

3.4.    Kolačići: kolačići se ne koriste

3.5.    Prilikom svakog pristupa na sajtu se beleže podaci o IP adresi, stranici kojoj je pristupljeno, datumu i vremenu pristupa. Ovi podaci su anonimizirani, čuvaju se 30 dana i služe za eventualne dijagnostike.

3.6.    Putem sadržaja na sajtu IMZ a možete pristupiti drugim veb stranicama (na primer, YouTube kanalu). Takve veb strane funkcionišu u skladu sa sopstvenim uslovima korišćenja i politikama privatnosti, na koje IMZ nema uticaj. U tom smislu IMZ ne može da bude odgovoran za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvode ili druge materijale koji su dostupni na tim veb stranicama.

4.    Ako imate pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti i zaštitom podataka o ličnosti korisnika sajta zamolili bismo Vas da se prvo obratite direktno licu za zaštitu podataka o ličnosti u IMZ-u na adresu institutzamentalnozdravlje@imh.org,rs. Takođe, možete se obratiti i Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti putem internet stranice njnjnj.poverenik.rs ili pisati na office@poverenik.rs.

5.    Za više informacija o zaštiti podataka o ličnosti pogledajte Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti IMZ a.