Новости

ДР МАРИЈА МИТКОВИЋ ВОНЧИНА – ДОКТОРИ МЕДИЦИНСКИХ НАУКА

logo_maliПрошлог понедељка, 09.11.2015. др Марија Митковић Вончина је одбранила докторску тезу под насловом „Психосоцијални и психопатолошки чиниоци склоности ка понављању злостављања деце у следећој генерацији“ на Медицинском Факултету, Универзитета у Београду.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), НОВЕМБАРСКИ НАСТУП ГРУПЕ ПЛЕСАЧА

logo_maliУ оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 18. новембра гостоваће група афирмисаних плесача: Маја Пераић, Зорана Златковић, Александра Схегрт и Зоран Степановић у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ОКТОБАРСКИ НАСТУП ИРЕНЕ И АНЕ СИМОНУТИ

logo_maliУ оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 14. октобра гостоваће Ирена и Ана Симонути у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

ИСТРАЖИВАЊЕ УТИЦАЈА БОРАВКА У ПРИРОДИ НА ПСИХИЈАТРИЈСКЕ ПАЦИЈЕНТЕ

Botanička_bašta_Jevremovac,_Beograd_-_Japanski_vrt_05Истраживање докторанта Шумарског факултета у Београду Маје Вујчић,о утицају боравка у природи на психијатријске пацијенте биће рађено наредних месеци у оквиру Дневне болнице ИМЗа.
више информација »

О Институту

IMZ

Институт за ментално здравље основан је 1963. године као прва социјално-психијатријска установа на Балкану. Идеја о оснивању Института наметнула се променама које је психијатрија тих година доживљавала у светским оквирима. Социјална оријентација добила је снажан замах захваљујући брзом развоју психофармакотерапије.
више информација »

Активности

» Сарадња са ICPCM

» Догађаји

» Партнерство са Maudsley International, Институт за психијатрију, King’s College, Лондон

» Колаборативни центар СЗО

» Републичка стручна комисија за ментално здравље

Клуб средом