Новости

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), ЈУНСКО ГОСТОВАЊЕ КВАРТЕТА “ГРМ”

kksssУ оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) 8. јуна гостоваће квартет „ГРМ“, у 18 сати на ИВ спрату у свечаној „Црвеној“ Сали. Позивамо наше амбулантне и хоспитализоване пацијенте, као и запослене Института, да дођу и да уживају у наступу и лепим тоновима.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), МАЈСКИ НАСТУП ХОРА “ЛУЧИНУШКА”

logoУ оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС) одржаће се концерт Хора Филолошког факултета „Лучинушка“ 11. маја у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

ЛЕКЦИЈЕ ИНСТИТУТА – 160 ГОДИНА ОД РОЂЕЊА СИГМУНДА ФРОЈДА

logoПоводом 160 година од рођења генија, чувеног психоаналитичара и психијатра, Сигмунда Фројда, у петак 6.5.2016. године...
више информација »

СТРУЧНИ СКУП У БАНГАЛОРУ – ДОЦ. ДР ОЛИВЕРА ВУКОВИЋ И ДР НИКОЛА ЈОВАНОВИЋ

СТРУЧНИ СКУП У БАНГАЛОРУОд 27. фебруара до 01. марта 2016. године у Бангалору (Индија) одржан је трећи стручни састанак у оквиру InterPreT-DD пројекта - Студије коморбидитета депресије и дијабетеса - испитивање клиничких манифестација и клиничких путева...
више информација »

О Институту

IMZ

Институт за ментално здравље основан је 1963. године као прва социјално-психијатријска установа на Балкану. Идеја о оснивању Института наметнула се променама које је психијатрија тих година доживљавала у светским оквирима. Социјална оријентација добила је снажан замах захваљујући брзом развоју психофармакотерапије.
више информација »

Активности

» Сарадња са ICPCM

» Догађаји

» Партнерство са Maudsley International, Институт за психијатрију, King’s College, Лондон

» Колаборативни центар СЗО

» Републичка стручна комисија за ментално здравље

Клуб средом