Новости

Предавање проф. С.Каспера

Медицински факултет Универзитета у Београду обавештава вас да ће на позив Катедре за психијатрију Prof. Siegfried Kasper (Department of Psychiatry and Psychotherapy, Medical University of Vienna, Vienna, Austria)...
више информација »

KУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (KKС), JУНСКО ГОСТОВАЊЕ ТРИА СЕНСАРТИКА

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (KKС) 14. jуна гостоваће познати београдски музички трио Сенсартика, у 18 сати на IV спрату, у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

Најстарији Клуб лечених алкохоличара на Балкану

Социотерапијски клуб лечених алкохоличара - „СТКЛА Палмотићева“, у суботу 20.05.2017. године, свечаном годишњом скупштином обележава 54 године успешног рада.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), МАJСКО ГОСТОВАЊЕ ДЕЈАНА ТИАГО СТАНКОВИЋA

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС), 3. маја гостоваће познати београдски и лисабонски писац Дејан Тиаго Станковић, у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

О Институту

Институт за ментално здравље основан је 1963. године као прва социјално-психијатријска установа на Балкану. Идеја о оснивању Института наметнула се променама које је психијатрија тих година доживљавала у светским оквирима. Социјална оријентација добила је снажан замах захваљујући брзом развоју психофармакотерапије.
више информација »

Активности

» Сарадња са ICPCM

» Догађаји

» Партнерство са Maudsley International, Институт за психијатрију, King’s College, Лондон

» Колаборативни центар СЗО

» Републичка стручна комисија за ментално здравље

Клуб средом