Новости

Најстарији Клуб лечених алкохоличара на Балкану

Социотерапијски клуб лечених алкохоличара - „СТКЛА Палмотићева“, у суботу 20.05.2017. године, свечаном годишњом скупштином обележава 54 године успешног рада.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), МАJСКО ГОСТОВАЊЕ ДЕЈАНА ТИАГО СТАНКОВИЋA

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС), 3. маја гостоваће познати београдски и лисабонски писац Дејан Тиаго Станковић, у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали.
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), МАЈСКИ НАСТУП ХОРА “ЛУЧИНУШКА”

U okviru KULTURNOG KRUGA SREDOM (KKS) održaće se koncert Hora Filološkog fakulteta „Lučinuška“ 19. aprila u 18 sati na IV spratu u svečanoj „Crvenoj“ sali.Pozivamo naše ambulantne i hospitalizovane pacijente, kao i zaposlene Instituta, da dođu i da uživaju u nastupu...
више информација »

КУЛТУРНИ КРУГ СРЕДОМ (ККС), МАРТОВСКИ КОНЦЕРТ МИЛОША НИКОЛИЋА И ОДСЕКА ЗА СРПСКО ТРАДИЦИОНАЛНО ПЕВАЊЕ И СВИРАЊЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ „МОКРАЊАЦ“

У оквиру КУЛТУРНОГ КРУГА СРЕДОМ (ККС), 15. марта у 18 сати на IV спрату у свечаној „Црвеној“ сали, наступиће Милош Николић са својим ученицима Одсека за српско традиционално певање и свирање музичке школе „Мокрањац“.
више информација »

О Институту

Институт за ментално здравље основан је 1963. године као прва социјално-психијатријска установа на Балкану. Идеја о оснивању Института наметнула се променама које је психијатрија тих година доживљавала у светским оквирима. Социјална оријентација добила је снажан замах захваљујући брзом развоју психофармакотерапије.
више информација »

Активности

» Сарадња са ICPCM

» Догађаји

» Партнерство са Maudsley International, Институт за психијатрију, King’s College, Лондон

» Колаборативни центар СЗО

» Републичка стручна комисија за ментално здравље

Клуб средом